U nás můžete bydlet s rodiči, a přitom každý ve svém

Podívejte se na vizualizaci bytu 4+kk ve dvougenerační variantě ve fotogalerii viz níže nebo si prohlédněte kartu bytu s dispozičním řešením. Byt najdete například v 5 podlaží budovy SO17 v našem projektu Zahrada Gallas

Připravili jme pro vás také vizualizace, abyste viděli, jak můžete takový dvougenerační byt krásně zařídit. Přeměňte váš domov na oázu pohodlí a multifunkčnosti s naším inovativním obývacím prostorem! Představujeme vám unikátní sklopný systém s pohovkou, který slouží během dne jako útulné místo pro relaxaci nebo čtení knihy. Večer jej snadno proměníte na plnohodnotné lůžko, ať už manuálně nebo elektricky, podle vaší volby. Otevřené knihovny po stranách lůžka pak perfektně poslouží jako praktické noční stolky. Celý systém je začleněn do skříňové sestavy, čímž zůstává interiér elegantní a zároveň praktický.

Navíc, naše řešení zahrnuje i jednoduchou televizní stěnu a jídelní stůl, doplňující každodenní potřeby. Pro ještě větší pohodlí nabízí druhý obývací pokoj, integrální součást kuchyňského koutu, dostatek úložného prostoru a místo pro vaše oblíbené dekorace nebo knihy, vše ve stejném designovém duchu jako televizní skříňka.

Transformujte svůj domov s námi a užijte si nekonečné možnosti, které přináší flexibilita a šikovnost našeho řešení. Stačí pár jednoduchých úprav, a váš obývací prostor se stane dokonale přizpůsobivým vašemu životnímu stylu.